Despre noi

Acest site reprezinta o lucrare ampla care insista pe aspectele sportive, fiziologice, nutritive, de dieta, cat si cele medicale, pe care trebuie sa le cunoasca oricine pentru a-si mentine o stare de sanatate cat mai perfecta.
Prin continutul sau site-ul sportsanatate.tk va deveni de un real folos si va face din fiecare dintre noi un factor activ pentru asigurarea unei dezvoltari fizice armonioase si unei stari de sanatate optime.
"Sport si sanatate" este un site creat din pasiune pentru sport.
Conform Google Analytics , Histats (cei care monitorizeaza traficul site-ului), are in medie intre 7.000 si 10.000 de pagini vizualizate lunar si intre 3-4.000 de vizitatori, fapt pentru care va multumim!
Puteti sa ne contactati folosind rubrica Contact, sau pe adresa de e-mail: sportsanatate@gmail.com
De asemenea puteti sa va spuneti parerea despre articolele postate folosind rubrica comentarii de la sfarsitul fiecarui articol.

Acest site a fost conceput si redactat de Lucian Golopenta, specialist medicina fizica recuperatorie, licentiat in balneofiziokinetoterapie si educatie fizica si sport, expert in fitness si pierderea greutatii corporale.

Multumim,
Alqvimia Body Sculptor, Prof.Univ.A.Dragomir, Editura medicala, Dr.AL.Wolkonski, Viversani&Belli, Dr.N.Rottenberg, Prof.Univ.Dr.N.Deleanu, Dr.Michael Yesis, Masayuki Saionji, Consiliul National pentru Educatie Fizica si Sport, Iron Man Magazin.


http://sportsanatate.tk
http://sportsanatate.blogspot.com
alqvimia body sculptor 
Timisoara, Romania 2008 - 2016

 
Despre noi | Contact | Facebook | Home